Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВБившият депутат Страхил Ангелов се изказа дсрещу мерките

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВБившият депутат Страхил Ангелов се изказа дсрещу мерките
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Властта по цял ден ни призовава да се ваксинираме, а то няма с какво. Това е шизофренно поведение

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " 7/8 ТВ "

Бившият народен представител Страхил Ангелов се изрече дсрещу ограниченията против битката с разпространяването на ковид, прилагани у нас. Той бе посетител в предаването " Крум Савов Live " по Телевизия " 7/8 ".

" В страните, където постановиха най-строги ограничения, където популацията бе подложено на най-тежка подигравка, броят на смъртните случаи и инфектираните е еднакъв или даже по-висок от места, където не започнаха съвсем нищко, като Беларус, Китай и някои страни в Африка. Интересното тук е, че властта и нейните рупори по през целия ден ни облъчват и приканват да се имунизираме. То в действителност няма с какво, само че те отново упорстват да се имунизираме. Странно държание, шизофренно. Странното е, че плановият банкет в болничните заведения е спрян. Тоест, ти да вземем за пример със разкъсан менискус в случай че си, не можеш да се оперираш, само че можеш гърчейки се и куцайки да отидеш до някоя механа и да се напиеш от тъга. Това е част от една бутафория и цирк ", сподели той. 

" Кризата я сътвориха политиците, а не грипа или вируса. Създадоха я политиците с ограниченията, които постановиха. Тези ограничения доведоха до рецесия. В една правова страна на тези нарушители от щаба би трябвало да им се потърси отговорност за това, че всяка заран в 8 ч. излизаха да приказват на децата ни, че ще умрат, че няма да стигнат чувалите да ги завият с тях. " Арена Армеец " я бяха трансформирали в полева болница, с цел да дойдат медиите и да покажат. Това е огромно закононарушение ", счита Ангелов.

" Сега идват избори и броят на инфектираните би трябвало да се подвига, с цел да могат да откажат оптимален брой хора да отидат до урните. Тъй като тая власт е изстискан лимон, няма какво повече да пусне, и разчита на твърдия си електорат, които са главно от ромски генезис ", съобщи още някогашният народен представител.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР